Retkisurf
Retkisurf
Retkisurf

.  

PURJELAUTAILUN ALKEISKURSSI KESÄLLÄ 2021.

Kaikki 8 kurssia on täynnä. Järjestän kursseja vielä halukkaille uusille surffareille. Jos haluat kaverikurssin tai perhekurssin tai haluat osallistua yksin tai kaksin, etsin sopivan ajankohdan. Laita sähköpostia tuija(a)retkisurf.fi tai WhatsAppilla 0405111711.

 

 

 

Alkeiskurssit: Pirkkalan Pursiseura järjestää touko-kesäkuun aikana. Alkeiskurssin tavoite on, että nuori osaa mennä turvallisesti vesille, purjehtia myötä- ja vastatuuleen, kasata ja purkaa varusteet. Nuori ymmärtää myös tuulta ja turvallisuuteen liittyvät seikat.Tavoitteena on, että nuori, kurssin suoritettuaan on riittävän taitava aloittamaan harrastuksen omalla tai seuran laudoilla. Tavoitteena on myös luoda seuralla yhteisö harrastuksen pariin ja nuoret pääsevät lautailemaan yhdessä omalla ajallaan ja seuran organisoiduissa tapahtumissa. Seuralla järjestetään jatkossa purjelautailu-leirejä ja tapaamisia, joissa tutustutaan Suomen seurojen muihin lautaileviin junioreihin. Kurssilainen voi lainata seuran pelastusliivejä ja märkäpukuja on lainaksi joitakin kappaleita.Yhdelle kurssille otetaan vain 5 osallistujaa. Näin opetus on henkilökohtaista ja turvallista. Alkeiskurssin hinta on junnuille 75€ ja aikuisille 150€.

Ilmoittautuminen on Pirkkalan Pursiseuran sivuilta. Tällä hetkellä voit ilmoittaa kiinnostukseksi kurssia kohtaan minulle suoraan WhatsAppilla tai tuija(a)retkisurf.fi-osoitteeseen.